Як готувати “Риба по-царськи”

1. Гриби нарізати і обсмажити на добре розігрітій сковороді з маслом до повного випаровування рідини.

2. Коли гриби почнуть рум’янитися, додати дрібно нарізану цибулю.

3. А ще через кілька хвилин – натерту на крупній тертці моркву. Посолити, поперчити і готувати хвилин 5. Додати вершки, перемішати.

4. Лимон нарізати півкільцями або “четвертушками”, якщо він великий.

5. Рибу почистити, випатрати (голову і хвіст не видаляти!), Вимити. Обсушити паперовими серветками. Зробити невеликі, але досить глибокі надрізи зсередини і вкласти в них шматочки лимона.

6. Посолити, поперчити, посипати коріандром.

7. Нафарширувати грибами. Розріз скріпити зубочистками або зажимами. Щільно загорнути у фольгу і відправити в розігріту до 160С духовку на годину.

8. Через зазначений час фольгу відкрити, а температуру збільшити до 200С. Готувати рибу до утворення рум’яної скоринки (можна збризнути олією). Подавати, виклавши на плоске блюдо і сервувати часточками лимона, маринованими овочами, солоними грибами, оливками, каперсами т.і.

Смачного!