Свіжий аромат салату “Монте Карло” у багатьох асоціюється з сонячними теплими літніми днями.
Лише спогад про нього здатний викликати посмішку та підняти настрій.
Основні інградієнти салату ” Монта Карло”:
- печінка тріски,
- свіжий огірок,
- перепелині яйця,
- домашній майонез
Печінка тріски – цінний продукт, який містить величезну кількість корисних речовин. Дієтологи і кулінари відносять її до делікатесів, а її властивості перевищують корисність м’яса і риби. Відносно невисока вартість дозволяє включати продукт у список улюблених страв людям усіх соціальних верств.
Рецепти салатів з печінкою тріски можуть бути найрізноманітнішими, але цей є дієтичним, підходить для вживання дітьми, не містить зайвого жиру і дарує цілий коктейль корисних речовин.