Свіжий аромат салату “Монте Карло” у багатьох асоціюється з сонячними теплими літніми днями.

Лише спогад про нього здатний викликати посмішку та підняти настрій.

Основні  інградієнти  салату ” Монта Карло”:

  • печінка тріски,
  • свіжий огірок,
  • перепелині яйця,
  • домашній майонез

Печінка тріски – цінний продукт, який містить величезну кількість корисних речовин. Дієтологи і кулінари відносять її до делікатесів, а її властивості перевищують корисність м’яса і риби. Відносно невисока вартість дозволяє включати продукт у список улюблених страв людям усіх соціальних верств.

 

Рецепти салатів з печінкою тріски можуть бути найрізноманітнішими, але цей є дієтичним, підходить для вживання дітьми, не містить зайвого жиру і дарує цілий коктейль корисних речовин.